Μπάρες Πρωτεΐνης

ΚΩΔΙΚΟΣ: #3972
27,00€

Γευστικό σνακ, με υψηλό ποσοστό πρωτεϊνης, μια τέλεια υγιεινή απόλαυση για μια γλυκιά λιχουδιά. Σε 3 υπέροχες γεύσεις, 140 θερμίδες ανά μπάρα,οι οποίες είναι λιγότερες από αυτές που περιέχονται στις περισσότερες συμβατικές σοκολάτες. Συσκευασία με 14 μπάρες.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τις διατροφικές σας επιλογές σας καθημερινά, όταν είστε συνεχώς εν κινήσει και έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Πείτε όχι σε διατροφικές επιλογές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, λιπαρά, ζάχαρη και επιλέξτε μια Μπάρα Πρωτεΐνης της Herbalife Nutrition. 

Οι Μπάρες Πρωτεΐνης είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ, ιδανικό για όσους απολαμβάνουν τα γλυκά. Κάθε Μπάρα Πρωτεΐνης περιέχει 10g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Ένας ισορροπημένος συνδυασμός από 10 g πρωτεΐνης και 15 g υδατανθράκων. 10 g πρωτείνης για τη δημιουργία άπαχης μυϊκής μάζας.

  • 140* θερμίδες ανά μπάρα,οι οποίες είναι λιγότερες από αυτές που περιέχονται στις περισσότερες συμβατικές σοκολάτες.
  • Ένας ισορροπημένος συνδυασμός από 10 g πρωτεΐνης και 15 g υδατανθράκων.
  • 10 g πρωτείνης για τη δημιουργία άπαχης μυϊκής μάζας.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β1, Β2, Παντοθενικό οξύ, Β6 και Ε

Μπορείτε να απολαύσετε τις Μπάρες Πρωτεΐνης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Μπορείτε να καταναλώσετε 1 ή 2 μπάρες την μέρα, ως ένα υγιεινό σνακ.

Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.


Σχετικά προϊόντα