Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων για Άνδρες

ΚΩΔΙΚΟΣ: #1800
30,00€

Ανακαλύψτε το Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων Formula 2 για Άνδρες, έναν εύκολο τρόπο να λαμβάνετε 24 θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Περιέχει βασικές βιταμίνες και μέταλλα στις σωστές ποσότητες για την θρέψη και τη φροντίδα της υγείας των ανδρών.

Το Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων για Άνδρες αποτελεί ένα Πολυβιταμινούχο Συμπλήρωμα Διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες για κάθε άνδρα. Περιέχει 24 βασικά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των μικροθρεπτικών συστατικών που ο οργανισμός σας δεν μπορεί να παράγει από μόνος του ή δεν μπορεί να παράγει σε αρκετή ποσότητα. 

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής μπορείς να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική λειτουργία των μυών, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική νοητική επίδοση.

Επιστημονικώς υποστηριζόμενο προϊόν που αναπτύχθηκε από ειδικούς στη διατροφή, Σχεδιασμένο να λειτουργεί συνδυαστικά με το αγαπημένο σας πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

  • Βιταμίνες Α και C για τη φυσιολογική λειτουργεία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Μαγνήσιο για τη φυσιολογική λειτουργία των μυών
  • Ριβοφλαβίνη για τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας 
  • Παντοθενικό οξύ για τη φυσιολογική νοητική επίδοση

Λαμβάνετε μια ή δύο ταμπλέτες την ημέρα, μαζί με κάθε σας γεύμα.

Εάν καταναλώνετε δύο  Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 την ημέρα, λαμβάνετε μία ταμπλέτα.

Εάν καταναλώνετε ένα  Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 την ημέρα, λαμβάνετε δύο ταμπλέτες.

Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.


Σχετικά προϊόντα