Πολιτική απορρήτου

Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σεβόμαστε την προσωπική προστασία οποιουδήποτε επισκέπτεται τις Ιστοσελίδες μας και οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγεται αναφορικά με εσάς, χρησιμοποιείται πρώτα για την εκπλήρωση της οποιασδήποτε υπηρεσίας έχετε ζητήσει και δεύτερον για την βελτίωση της εξυπηρέτησης σας από εμάς. Αυτό πραγματοποιείται από εμάς κάνοντας αποτελεσματική χρήση των πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε κανέναν εκτός από εμάς και τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για την αποστολή των προϊόντων που έχετε τυχόν παραγγείλει. Θα χειριστούν σύμφωνα με τους σχετικούς νομικούς κανονισμούς περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα χρησιμοποιηθούν μόνο σχετικά με την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Herbalife και σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Έχετε το προσωπικό δικαίωμα να ενημερωθείτε για το τι είδους πληροφορίες έχουμε στην κατοχή μας και να πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε διορθώσεις, αν το θωρείτε απαραίτητο. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μην χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας. Θα πραγματοποιήσουμε ότι είναι πρακτικά δυνατό για να σεβαστούμε τις επιθυμίες σας.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

Σχεδιάσαμε την παρούσα ιστοσελίδα έτσι ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν/προϊόντα, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας ή/και να μας στείλουν e-mail. Όταν κάνετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνό σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας σας, στοιχεία αποστολής – παράδοσης, στοιχεία τιμολόγησης μιας παραγγελίας ή λεπτομέρειες σχετικά με μια προσφορά που έχετε ζητήσει. Είναι πιθανό επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την χώρα στην οποία βρίσκεται ο υπολογιστής σας, τον τύπο του browser σας, σελίδες της ιστοσελίδας που είδατε κατά την επίσκεψή σας, λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιήσατε στις μηχανές αναζήτησης και επιλογές προϊόντων που κάνατε.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Κάνουμε χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε προκειμένου να εκτελέσει την παραγγελία σας ή να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με:
- Την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας
- Την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
- Νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την ιστοσελίδα ή από τα καταστήματα
- Ειδικές προσφορές στην ιστοσελίδα ή στα καταστήματα
- Παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού

Για πόσο χρονικό διάστημα κρατάμε αυτές τις πληροφορίες

Θα αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες σε ένα ασφαλές και προστατευόμενο σημείο για όσο χρονικό διάστημα θεωρούμε πως θα μας βοηθήσει καλύτερα να κατανοήσουμε πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σεβαστούμε τις επιθυμίες σας. Επιπρόσθετα, η νομοθεσία ενδέχεται να μας υποχρεώσει να αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για να κατανοήσετε πως μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ανανεώσετε τις αποθηκευμένες πληροφορίες σας, σας παρακαλούμε να ανατρέξετε στην αντίστοιχη ερώτηση της παρούσης ενότητας.

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Οποιοδήποτε πληροφορία συλλέγεται και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητη και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της εταιρείας για τους λόγους που αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση. Απαιτείται από τους υπαλλήλους και τους συντηρητές της ιστοσελίδας της να παρέχουν στους χρήστες της ιστοσελίδας το επίπεδο ασφάλειας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεσης εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νoμίμου οδού.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή για προβολή ή τροποποίηση των δεδομένων. Ίσως χρειαστεί να τροποποιήσετε ή να ενημερώσετε τα δεδομένα σας εάν αλλάξουν οι περιστάσεις σας. Επιπλέον δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ μπορεί επίσης να αποθηκευτούν και μπορείτε να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων. Σύμφωνα με το GDPR, δεν καταβάλλεται καμία χρέωση και θα παρέχουμε οποιαδήποτε και όλες τις πληροφορίες ως απάντηση στο αίτημά σας δωρεάν.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπό μας ή την Πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας πύλης. Βεβαιωθείτε ότι το ερώτημά σας είναι σαφές, ειδικά αν πρόκειται για αίτημα για πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς (όπως στην ενότητα Πρόσβαση στα δεδομένα, παραπάνω).