Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) επιλογής μας. Πριν γίνει η αποστολή θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία εκπροσώπου μας, για να γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας και να δοθούν οι σωστές οδηγίες για τη χρήση των προϊόντων.

Μεταφορικά έξοδα

Τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Χρόνος παράδοσης

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 ημέρες ανάλογα με τον προορισμό. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, covid19 κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς (Courier) με την οποία συνεργαζόμαστε. Στην περίπτωση αυτή θα σας καλέσουμε για επιβεβαίωση πριν σας στείλουμε την παραγγελία.

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας. Επιλέγοντας ολοκλήρωση αγοράς, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον και στην ειδική φόρμα όπου συμπληρώvετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πληρωμής επιστρέφετε αυτόματα στη σελίδα του eshop μας όπου υπάρχει η επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας με τον αριθμό αυτής.

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό που εμφανίζεται στο επόμενο βήμα της παραγγελίας. Παρακαλούμε, σαν αιτιολογία πληρωμής βάλτε τον κωδικό παραγγελίας που θα βγει και στείλτε το αποδεικτικό πληρωμής στο email %%EMAIL%%. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν γίνει η εκκαθάριση του ποσού στον λογαριασμό μας.

Πληρωμή με PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πληρωμής επιστρέφετε αυτόματα στη σελίδα του eshop μας όπου υπάρχει η επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας με τον αριθμό αυτής.